Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je iets hebt besteld en dat wilt retourneren omdat het niet aan je verwachtingen voldoet of omdat je het verkeerde artikel hebt besteld.

Retourneren of ruilen kan dus altijd. De kosten voor retour zenden naar ons zijn wel voor je eigen rekening. Kies je iets anders uit dan sturen wij die op onze kosten weer naar jou op. Je hebt het recht om producten, zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan Petitcool.nl als retour aan te melden. Na de aanmelding via info@petitcool.nl heb je nog een 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. 

Je dient binnen 14 werkdagen na aanmelding de ongebruikte, ongedragen en onbeschadigde artikelen in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te retourneren.  Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking of die reeds gebruikt zijn kunnen wij niet in behandeling nemen.

Indien je producten wilt retourneren stuur dan een mailtje naar info@petitcool.nl onder vermelding van je naam, rekeningnummer, ordernummer en welke producten je wilt retourneren, dan nemen wij contact met je op. Je kunt ook gebruikmaken van het Retourformulier.

Retouradres:
Petitcool.nl
Sonoystraat 12 A
3039 ZT Rotterdam

Terugbetaling 
Zodra jouw pakket (ongebruikt en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking) bij ons retour is ontvangen ontvang je van ons een bevestiging per mail. Wij zullen binnen 14 dagen na ontbinding het bedrag terug op je rekening storten.

© 2018 - 2022 Petit Cool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel