De website www.petitcool.nl is eigendom van Petit Cool. Het is niet toegestaan om (delen van) deze website te kopiëren, op te slaan of openbaar te maken, anders dan voor persoonlijk, niet-commerciëel gebruik, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Petit Cool

We besteden dagelijks veel tijd en aandacht aan onze website. Toch kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie wordt weergegeven of dat er een verkeerd product wordt aangeboden, hetzij door de invoer van gegevens, hetzij door technische oorzaken. Hiertoe behoren ook kennelijke fouten en kennelijke vergissingen. Hiervoor kan Petit Cool, als eigenaar van de website www.petitcool.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Wij zullen eventuele onvolkomenheden na constatering zo snel mogelijk herstellen, zonder enige aansprakelijkheid te accepteren.

Petit Cool behoudt zich het recht voor om met onmiddellijke ingang, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigingen op deze website, waaronder ook wordt verstaan in de algemene voorwaarden, door te voeren.

De prijzen op deze website zijn in euro’s inclusief 21% BTW, en onder voorbehoud van eventuele fouten en prijswijzigingen. Alle verzendkosten zijn onder voorbehoud. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Petit Cool

© 2018 - 2021 Petit Cool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel