Salut! Bienvenue chez Petit Cool !

Wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Wij hopen dat onze producten je een glimlach bezorgen net zoals ze dat ons doen.

Van jongs af aan ging ik (Margriet) ieder jaar met mijn ouders op vakantie naar Frankrijk. Ik vond het land en de taal altijd prachtig en voelde me er thuis ondanks dat ik de taal niet sprak. Daar kwam verandering in toen ik voor het eerst Frans leerde op de middelbare school. Ik kan met recht (en enige schaamte ;) zeggen dat Frans het enige vak was waarbij ik écht mijn aandacht hield. Na de middelbare school bleek de lerarenopleiding Frans dan ook de perfecte studie.  Omdat ik er geen genoeg kon krijgen plakte ik er een studie Franse taal en cultuur aan vast. 

Met de komst van onze eerste zoon (2014) stapte ik in een nieuwe wereld. Wat een geweldige kinderspullen zag ik overal!
In 2017 had ik het grote geluk nog eens moeder te worden van een zoon. Inmiddels was ik een actieve Instagram shopper en kwam ik dagelijks zoveel moois en leuks tegen. De hormonen gingen volledig met mij aan de haal ;)
Ik tipte mijn vriendinnen regelmatig over mijn nieuwe vondsten en hiermee werd het idee geboren om zelf een webshop te beginnen met mooie originele spullen voor kinderen. Gezien mijn voorliefde voor Frankrijk en de Franse taal wist ik : daar moet al dat moois vandaan komen. 

In januari 2018 zetten wij koers richting Parijs voor de beurs Maison & Objet. Met onze jongste in de draagdoek op mijn buik vergaapte ik me aan alle mooie en leuke spullen en raakte bevlogen door het idee. Dimitri was ook direct enthousiast. Een alpha en een bèta gaan goed samen dus jullie begrijpen vast hoe de rolverdeling bij ons is ;)
Petit Cool is een webshop met enkel Franse kindermerken, het ene merk bekend, het andere nog onontdekt in Nederland maar allen van hoge kwaliteit en orginaliteit. Met onze webshop willen wij jullie mee laten genieten van het moois dat Frankrijk op kindergebied te bieden heeft. En laten wij zien dat Franse kindermerken niet alleen klassiek en chique maar ook très cool zijn. 

Petit Cool pour les petits qui sont cools ! 

Margriet & Dimitri

Petit Cool
Burgemeester Wijnaendtslaan 25
3042 CA Rotterdam

Tel: +31 6 4210 2183
info@petitcool.nl
KVK: 70962685
BTW nummer: 
NL001619738B76

© 2018 - 2021 Petit Cool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel