Het verhaal achter MiekinVorm & Petit Cool - En een toffe winactie 

Hoe kwam je op  MIEKinvorm/ Annemiek voor het ontwerpen van je huisstijl?

Margriet van Petit Cool:

Ik ken Annemiek van vroeger. Wij woonden bij elkaar in de buurt, gingen naar dezelfde kleuterschool, onze ouders kennen elkaar. We kwamen elkaar jaren later, eens in de zoveel tijd tegen omdat wij beiden in Rotterdam zijn blijven wonen. Ik hoorde dat Annemiek illustreerde en grafisch designer was. Ik ben haar gaan volgen, zag haar MIEKinvorm starten en werd klant. Ik vind haar stijl vrolijk en clean, niet te veel poespas maar wel heel aansprekend met leuke teksten.

Op kantoor lag haar kaart met de tekst: “Wat zie je er goed uit vandaag! (en gister trouwens ook)”-  op  mijn bureau. Die stak ik in de lucht als een collega bij mij langs kwam of iemand een rot dag had en scheldend achter zijn pc zat. Mensen begonnen spontaan te lachen. Ik vind het mooi dat je dit met een tekst voor elkaar krijgt.
Ik ben fan van de weekplanner, de verjaardagskalender, de mokken en ja toen MIEKinvorm de collectie met Franse items online bracht, zat ik nog net niet te kieren van plezier!Een en een was twee toen ik de huisstijl van Petit Cool wilde laten ontwerpen. Ik gebruik de stickers uit de Franse collectie om het vloeipapier mee te sluiten en pakketjes vrolijk te verzenden . Annemiek heeft de stijl neergezet die ik voor ogen had. Mooier kan niet toch?!

Wat is Petit Cool?

Petit Cool is een webshop met enkel Franse kindermerken. Het ene merk bekend, het andere nog onontdekt in Nederland maar allen van hoge kwaliteit en originaliteit. Met onze webshop willen wij jullie mee laten genieten van het moois dat Frankrijk op kindergebied te bieden heeft en laten wij zien dat Franse kindermerken niet alleen klassiek en chique maar ook très cool zijn. Je kunt bij ons terecht voor hippe en vrolijke rugtassen, toilettassen, servies, speelgoed en heel veel mooie kraamcadeaus! Petit cool pour les Petits qui sont cool!

Waarom producten uit Frankrijk?

Ik heb Frans gestudeerd maar sprak de taal in mijn werk en privé de laatste jaren steeds minder. Dat miste ik. Het lijntje met het land werd steeds dunner maar mijn voorliefde verdween niet. Toen het idee voor de webshop meer vorm kreeg wist ik dat de spullen uit Frankrijk moesten komen! Et voilà!

Bestel je bij Petit ool dan ontvang je dit toffe kaartje ontworpen door MIEKinvorm 

Winactie! MIEKinvorm en Petit Cool!

MIEKinvorm ontwierp het coole logo van Petit Cool, een nieuwe toffe webshop met kindermoois uit Frankrijk!

Omdat MIEKinvorm en Petit Cool producten verkopen om blij van te worden en wij gek zijn op blije gezichten, hebben wij onze krachten gebundeld en een toffe winactie voor jullie bedacht!

We geven jullie carte blanche, want je kiest zelf de producten waar je blij van wordt! Superbe!

Wat kun je winnen

  1. € 25 Shoptegoed van MIEKinvorm én € 25 shoptegoed @Petit Cool

Voorwaarden

  1. Volg @MIEKinvorm en @PetitCool op Instagram
  2. Like dit bericht & vertel waarom je deze blije prijs wilt winnen
  3. Tag iemand die ook heel blij zou worden van shoppen bij ons : )
  4. Deel het bericht via je stories of feed voor een extra winkans
  5. De winactie loopt t/m zondag 19 mei 2019
  6. Op maandagavond 20 mei maken wij de winnaar via Instagram bekend.  

 

 

 

 

© 2018 - 2021 Petit Cool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel