Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het kan natuurlijk altijd dat je een klacht hebt over onze dienstverlening. In dat geval willen wij je verzoeken om je klacht via de e-mail aan ons door te geven. Wij zullen dan je klacht bekijken en proberen jouw klacht naar tevredenheid op te lossen.

Onze gegevens:

Petit Cool
Sonoystraat 12 A
3039 ZT Rotterdam
info@petitcool.nl

Na ontvangst van je klacht ontvangt je van ons een bevestiging.

Wij zullen jouw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kunt je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Petit Cool bij is aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid  om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2018 - 2021 Petit Cool | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel